Kemoterapi giver Cancer/ Kræft

Kemoterapi giver Cancer  – Forøger genopblussen af Kræft med 300%

Kemoterapi

“Mange kræftlæger anbefaler kemoterapi for så godt som alle kræftknuder med en håbefuldhed, som er fuldkommen uanfægtet af den på det nærmeste ufravigelige fiasko”The Lancet 1991, Medical ornology in the 90´s 

Kemoterapiens direkte virkning                   Gift på Recept

De fleste kræftpatienter i den vestlige verden dør ikke af kræft men af kemoterapi- ikke af bivirkninger men af den direkte virkning af kemoterapi godt hjulpet på vej af  Mammografi.

Studier *1) fra cancerindustrien viser at kemoterapi og strålebehandling i sig selv forårsager og spreder cancer og det selv om der eksisterer anerkendte, effektive og sikre cancerkure.

Rigvir er f.eks. en virus som dræber cancerceller uden at skade sunde celler. Hvorfor er Rigvir Virusterapi tilgængelig i Letland og Tyskland men ikke i Danmark ?

Se også : Rigvir – Fremtidens Cancerbehandling

Kemoterapi får Kræftcellerne til at vokse Eksplosivt

Et amerikansk studie *2) i 2012  viste at effekten af kemoterapi bevirker, at kræften vender tilbage med fornyet styrke ,når man har slået den ned. (Kemoterapi dræber ikke stamcellerne) Man undersøgte prostatakræft, brystcancer og æggestokkræft.

Undersøgelsen viste, hvad millioner af cancerpatienter har oplevet på deres krop verden over, at kemoterapi skader de sunde celler og bevirker at disse udskiller proteinet WHT16B som accelerer cancer svulsternes vækst drastisk. Derved vokser cancersvulsterne ofte uhæmmet efter behandlinger med kemoterapi.

Kemohånd
Kemo spildt på hånd ved et uheld

Kemoterapi er så giftigt, at hvis der falder nogle dråber ved siden af og rammer en på hænderne, kan man få et alvorligt brandsår. Derfor er det påbudt at personalet bærer specielle hansker.  

Immunforsvaret bliver smadret idet kemoterapi ødelægger milliarder af hvide blodlegemer. Den dødbringende gift skaber inflammationer overalt i kroppen. Den ødelægger også de røde blodlegemer hvilket hyppigt giver jernmangel og leukæmi senere i livet. Den direkte virkning af kemoterapi behandling er fuldstændig mangel på energi.

 

swyz

Patrick Swayze 1952 – 2009. Før og efter kemoterapi

En af de mere langtrækkende bivirkninger ved cellegiftene er at patientens krop ikke længere reagerer særligt godt på ernæringsmæssige og immunstryrkende tiltag. Dette kan være forklaringen på at kræftpatienter som ikke modtager nogen form for behandling har en remissionsrate, der er op mod fire gange højere end dem, der får behandling.   

» Hvorfor kemoterapi og strålebehandling normalt ikke virker (Youtube Video på engelsk)

Kemoterapi skulle efter sigende have en god effekt mod Hodgkins sygdom (Lymfekræft). Ifølge new England Journal of Medicine 21. Marts 1996 har børn, som med held behandles med kemoterapi mod Hodgkins sygdom,  imidlertid 1800 procent større chance for at udvikle sekundære ondartede kræftknuder senere i livet.

Hele kræftforskningen i de sidste 50 år har været en fiasko. Der dør flere af kræft end nogensinde. Man beregner den 5 årige overlevelses tid fra man stiller diagnosen.  Fordi man diagnoticerer sygdomme tidligere, ser det fejlagtigt ud til at patienterne lever længere.

I 1990 udførte den højt respekterede tyske epidemiolog Dr. Ulrich Abel en meget omfattende undersøgelse *3) af alle studier som har fundet sted angående kemoterapi. Efter flere år kom han  frem til følgende konklusion:  

“Der er intet videnskabeligt bevis i nogen eksisterende undersøgelse, som viste, at kemoterapi på nogen mærkbar måde kan “forlænge livet hos patienter, der lider af de mest almindelige former for kræft i organerne”  Dr. Ulrich Abel

Læger til Salg

Vi er generelt meget autoritetstro overfor hvide kitler her i landet, måske bortset fra bagerjomfruer.

cancer industri moneySelv om mange læger er rigtigt dygtige og kun vil det bedste for deres patienter ,så er der immervæk flere hundrede danske læger der er på Don industria farmaceuticas lønningsliste. Man kan gå ind på et kort her – Læger til Salg og se hvilke sponsoraftaler lægerne har. Sådan et kort har dog ikke den store værdi, idet langt over tusind læger skjuler deres bijob i medicinalindustrien.

Se Også: » Politken – Mange læger skjuler bijob i industrien

Læger ville droppe Kemo

De fleste læger vil helt sikkert anbefale kemoterepi til deres kræftpatienter men spørg din læge om han ville udsætte sig selv eller sin familie for disse rædsler og næsten altid til ingen nytte ?

En undersøgelse *4) man lavede for nogle år siden på MCGill Center i Canada viste at 75 % af  118 læger som alle var eksperter i kræft ville sige nej til at tage kemoterapi hvis de fik kræft. At lægerne selv siger nej til kemoterapi er der en god grund til – den virker nemlig  ikke ! De eneste som nyder gavn af kemoterapi er de medicinalfirmaer som har sammensat cellegiften. som et eksempel kan nævnes et godkendt og giftigt middel erlotinib, som anvendes til at behandling af kræft i bygspytkirtelen. Midlet koster omkring 80.000 pr patient og det vil ifølge undersøgelser kun forlænge livet for patienten med 10 dage i gennemsnit.  

Kemoterapi3Det er derfor direkte vildledende at kalde kemoterapi en behandling af kræft.

Det er snarere en metode til at skade vitale organer af kroppen permanent og forårsage cancer. Forskning *8) peger  da også at næsten alle børn som bliver behandlet for kræft får livstruende og kroniske sygdomme senere i livet.   

Hvorfor Kemoterapi ikke virker

Vi gjorde hvad vi kunne”

Nyere forskning *5) viser at cancer danner sine egne stamceller. Grunden til at canceren vender tilbage i omkring 98 % af tilfældene efter kemoterapi er at kemoterapien ikke kan dræbe cancer stamcellerne. Efter nogle uger eller måneder vender canceren så tilbage med fornyet styrke ,eftersom immunforsvaret er blevet sat ud af spillet.

Kemoterapi giver Cancer – forøger dødsraten med 200 % og genopblussen af cancer med 300 % for patienter med Tyktarmskræft

Et studie *6) som blev offentliggjort i 2015 med 453 patienter der var diagnoticeret for tyktarmskræft i 2 stadie viste at patienter som blev behandlet med kemoterapi havde dårligere livskvalitet. De havde i gennemsnit næsten 3 gange så stor chance for at kræften vendte tilbage og havde  2 gange så stor chance for at dø indenfor 2 år fra deres diagnose i forhold til patienter som ikke fik kemoterapi.

En Australsk undersøgelse *7) fra 2004 viste at folks overlevelse i mindst 5 år efter kemoterapi kun i ½ % – 2 % af tilfældene kunne tilskrives kemoterapi. Dvs. der var væsentlige flere end ½ – 2 % som overlevede efter kemoterapi – men det var altså bare ikke kemoterapiens skyld. Cancereksperten Ralph Moss dokomenterede at kemoterapi var ineffektiv i 96 – 98% af tilfældene.

At beslutte sig til at lade sig underkaste kemoterapi og derved ødelægge immunforsvaret effektivt, vil derfor i praksis næsten altid være en temmelig dum beslutning. Folk men kræft som nægter at få kemoterapi lever iøvrigt statistisk meget længere ved ikke at foretage sig noget end de som får kemoterapi.    

“Mine undersøgelser har endegyldigt vist, at kræftpatienter som afslår kemoterapi og strålebehandling, i virkeligheden lever op til fire gange længere end behandlede kræfttilfælde, ubehandlet brystkræft inklusive”. Dr Hardin Jones – professor på Californiens Universitet. 

Hvis man spørger en læge hvor godt kemoterapi virker mod en bestemt kræfttype vil man ofte få at vide at den har en responsrate på  f.eks. 90% eller lignende. De fortæller ikke at overlevelsesraten måske bare er 1%. Så responsraten er forskellig fra overlevelsesraten. Kræftlægerne fokuserer også på hvor meget tumoren er svundet ind. I den forbindelse er det værd at bemærke følgende 

Det er aldrig blevet bevist at en midlertidig tilbagedannelse af tumoren kurerer kræft eller forlænger livet.

Specielt hvis immunforsvaret ikke allerede er blevet kraftigt sat ud af spillet ved konventionel behandling, så har kræftsygdommen ikke normalt et liniært forløb fra slem til værre. Der er masser af kræftpatienter som har oplevet at kræften kommer og går alt efter hvordan deres psykiske velbefindende og livstil er. Mange oplever at kræften helt forsvinder eller patienten kan leve i harmoni med sin kræftsygdom i årtier.

Ifølge Webster Kehr fra cancertutor. com er der adskillige alternative kure som kan kurere kræft med med en meget høj helbredelsesrate.  Det er kure som bliver præsenteret på dette site. Hvis man ikke allerede har fået ødelagt immunforsvaret med kemoterapi eller strålebehandling har man derfor de bedste muligheder for at komme sig. Der er dog ingen garanti for helbredelse idet mange ukendte faktorer spiller ind ved sygdom og helbredelse. Ultimativt set er der ingen kur som helbreder nogen sygdom. Det er altid  immunforsvaret som helbreder kroppen.

Danske Børn tvinges til Kemoterapi

Hvis man har et barn som har kræft er det jo godt at der findes effektive og ugiftige alternative muligheder, kunne man som forældre tænke. Sådan er det desværre ikke. Det er fascistiske paragraffer i den danske lov om social service, der i praksis indebærer, at børn er tvunget til kræftbehandling

Forældre som har et barn der har fået konstateret kræft, er tvunget til at få behandling også selv om behandlingen ikke virker. Hvis f.eks. forældrene ønsker at at afbryde barnets behandling med kemoterapi så kan de ikke det. Lægerne kan nemlig med loven i ryggen gennemtrumfe behandlingen. Som der stod skrevet i en dødsannonce for en 12 årig pige som blev tvunget til kemoterapi.

gravsten“I et år gennemlevede hun tappert vor tids grusomme, for børn tvungne, cancerregime – det gjorde leukæmien desværre osse”.

 

Se også: Børn tvinges til behandling (Kan kræve abbonement)

Børn tvinges til Kemoterapi

Lov om social “service” § 63

Lægelig undersøgelse og behandling uden samtykke

Hvis forældremyndighedsindehaveren undlader at lade et barn eller en ung undersøge eller behandle for en livstruende sygdom eller en sygdom, der udsætter barnet eller den unge for betydelig og varigt nedsat funktionsevne, kan børn og unge-udvalget træffe afgørelse om at gennemføre undersøgelsen eller behandlingen.

 

98% af børn som overlever kemoterapi får livstruende og kroniske sygdomme som voksne.

Ikke nok med at børn er tvunget til at lade sig underkaste kemoterapi hvis de har kræft. Hvis de overlever såvel cancer som behandlingen vil deres immunforsvar og vitale organer sandsynligvis være skadet for livstid. Derfor får de (næsten) altid livstruende og kroniske sygdomme som voksne.

Dette viser et amerikansk studie *8) med deltagelse af over 1.700 personer mellem 18 og 60 år som alle var blevet behandlet for kræft dvs. forgiftet (kemo), forbrændt(stråleterapi) eller skåret i som børn.

Undersøgelsen viste at 98 procent af personer, der som børn var blevet tortureret i det konventionelle behandlingssystem pga. kræft, som voksne led af mindst en kronisk sygdom – typisk kræft på ny, en hjertesygdom (56%. En lungesygdom (65 %) hukommelsesproblemer (48 %) eller neurocognitive lidelse i hjernen (61 %). 80 % af patienterne var allerede syge i en alder af ca. 40 år.

Neutralisering af Kemoterapiens effekt med Aktivt Kul

Aktivt kul neutraliserer over 4000 kendte giftstoffer bla. stryknin, arsenik og radioaktiv stråling. Det er ukendt hvor effektivt aktivt kul er til at neutralisere giftstofferne fra kemoterapi, men det er et forsøg værd.

Hvis et barn mod forældrenes vilje skal have kemoterapi, så nytter det ikke noget at kæmpe imod systemet. Det eneste man opnår er at man bliver kontrolleret mere end før. Aktivt kul vil sandsynligvis kunne opsuge optil 90% af giftstofferne hvis man får Aktivt Kul senest 1 time efter at have taget komo-tabletterne. Dette er let nok hvis kemogiftpillen gives i Hjemmet.

Kemoterapi bliver tit givet gennem en plastslange koblet til en kanyle, som på forhånd er sat ind i en blodåre (intravenøst). Dette kaldes et drop. Sådan en kur kan tage fra 15 minutter til flere døgn. Hvis man skal møde op til ambulant behandling på sygehuset og kan tage hjem igen efter behandlingen, så kan man give barnet en portion kul i bilen, inden man tager hjem.

Hvis behandlingen varer i flere timer kan man forsøge at give barnet nogle kulkapsler under behandlingen på tidspunkter, hvor man ikke overvåges.

Neutralisering af bivirkninger af Kemoterapi og Strålingsterapi

Hvis man er mere interesseret i at neutraliser bivirkningerne end virkningerne af Kemoterap,i så kan man vente 2 timer efter behandlingen med at tage aktivt kul indvortes. Aktivt kul omslag lægges på områder på kroppen, hvor man har fået strålingsterapi. Dette kan være med til at forhindre kroniske sygdomme senere. Desuden har aktivt kul alene helbredt folk med cancer.

Se også:» Aktivt Kul mod Forgiftning» Aktivt Kul – Alternativ Behandling» Aktivt Kul Omslag

Alternative Cancerkure

Vidste du at der findes effektive, sikre og billige kure imod cancer som man næsten ikke kan finde information om på nettet. F.eks. opnåede Sheridan en helbredelsesprocent på helt oppe på 80 ved hans Protocel. Han vil selvfølgelig aldrig til at få sit produkt testet, selv om han prøvede hele livet. Det er heller ikke behandlingsmetoder som bliver udforsket på universiteterne (for skatteydernes penge  iøvrigt og kun til gavn for medicinalindustrien). Det er kure som ikke bliver beskyttet af regeringsmagten men som der jævnligt vil blive kørt en hetz imod gennem medierne hvis kuren eller behandleren bliver for succesfuld og derfor kke længere kan ignoreres. Årsagen til at de effektive kræftkure bliver blacklistede  i medierne er at disse ejes  af multimillionærer, hvis begær efter profit ikke kan tilfredsstilles af naturlige kure som ikke kan patenteres.

Du har måske gættet det. Det er nemlig kure som ikke er sponsoreret af  medicinalindustrien. Den er ikke interesseret i noget som helbreder folk og som ikke kan patenteres. Hvis man vil gøre sig håb om helbredelse er det derfor essentielt at holde sig langt væk fra hospitalerne.  

Videre læsning:  

Lanctot Guylaine – Medicinens Mafia    Gøtzsche Peter C. Dødelig medicin og organiseret kriminalitet    

 Hirneise Lothar – Chemotherapy heals cancer and the world is flat 

“ Ingen kræftpatient er nogensinde blevet rask før de har fået genoprettet deres immunsystem” 

Bill Henderson, Cancer-Free 4th Edition  

Dr. Kelleys Enzymer- 90 % Helbredelsesrate 

Hvilke kræftkure er det så som medierne ignorerer? Vi kan nævne et eksempel. Amerikaneren Dr. Willam Kelly som oprindeligt var tandlæge men som blev kræftforsker, havde over 33.000 kræftpatienter. For de patienter som gik til ham først og derved ikke allerede havde fået ødelagt deres immunforsvar ved kemoterapi og stråling var hans helbredelsesrate 90 %.

Hvorfor blev Dr. Kelly aldrig mediernes kæledække? Det skyldes at Dr. Kelley brugte Enzymer og andre naturlige produkter som ikke kan patenteres og en den eneste klinik som bruger hans højst effektive protokol i dag er så vidt vides Dr. Nikcholas Gonzales i New York. 

Mediernes Hjernevask 

Udover at medierne ikke omtaler effektive alternative kure så er de også uforlignelige til at hjernevaske befolkningen. 

“Ingen forstod bedre end Stalin at den sande propaganda hverken er at overbevise eller overtale, men at frembringe et ensartet mønster af offentlig ytring hvor det første spor af uortodox tankegang straks åbenbarer sig selv som disharmoni.”    

 – Hitler and Stalin: Parallel Lives, Alan Bullock. 

Ved at sende et væld at film, tv-serier og tv programmer og serier om læger som “Hos Lægen”, Diagnose søges, Lægens bord, Læge Helikopteren, Medicinske Triumfer, Nye hvide verden, Hospitalet, Redningskvinder, Klinikken, Alarm 112, Miami medical, m.fl. (man ser jo ingen programme som hedder ”Hos Homøopaten” eller ”på Akupunkturlægens briks”).så bliver folk konditionerede til “Det ensartede mønster af offentlig ytring ” til at tro at enhver som ikke er læge må være kvaksalver (disharmoni.) Når folk så får kræft så løber de straks hen til deres læge, som kun kan tilbyde en max 3 % overlevelsesrate i stedet for at anvende alternative metoder som har en høj helbredelsesrate.

Nøglespørgsmål  

Et vigtigt spørgsmål at få svar på er hvorvidt  enhver som anvender naturlig kræftbehandling har en stor hance for at overleve deres kræft ? Chancen for at overleve er afhængig af patientens tilstand når de begynder på den alternative kræftbehandling, såsom hvor længe, hvornår og hvilke slags konventionelle kræftbehandlinger personen har modtaget, hvilken type kræft personen har, viljen til at leve, placebo og flere andre faktorer.

Det er vigtigt at slå fast at når Webster Kerr på cancertutor.com skriver om en herbredelsesrate på 90 % så er baseret nyligt diagnosticerede kræftpatienter som ikke har været udsat for konventionel kræftbehandling. Helbredelsesraten kan dykke så lavt som 10 % for kræftpatienter som har modtaget omfattende konventionel kræftbehandling og som har den en slem form for kræft som kræft i hjernestammen. En anden vigtig faktor er at finde den bedste naturlige kræftbehandling.

Hvis du beslutter dig for kemoterapi:

Hvis du alligevel beslutter dig for kemoterapi så er det en fordel hvis du er berømt, for så får man altid ekstra opmærksomhed. Ekstra opmærksomhed er vigtigt så cancerlægerne kan udmåle kemoterapien nøjagtigt i forhold til patientens behov. Hvis ikke du er berømt så er det vigtigt at være kritisk og aktiv. Kritiske cancerpatienter stiller spørgsmål og lever længere.

Læs også:  » Læger  ville droppe kemoen og nyde livet!   » Kemoterapi dræber patienter på Odense Universitetshospital   » 28 personer fik overdosis af kemoterapi på Århus Universitetshospital – 3 døde» Tv Lægen chokerer – Nej til Kemoterapi» Uhelbredelig syg – Sagde nej til Kemo» 99 patienter fik for meget kemo – 3 døde» Ingen erstatning for smuldrende tænder efter kemoterapi forsøg» Blind af kemoterapi forsøg » Carsten Vagn Hansen i Godmorgen Danmark» Udfordringen: Læge Carsten Vagn Hansen om sit syn på kemoterapi

Noter

*1)» Chemotherapy causes cancer! A case report of therapy related acute myeloid leukaemia in early stage breast cancer.» Chemotherapy Can Inadvertently Encourage Cancer Growth*2)» Treatment-induced damage to the tumor microenvironment promotes prostate cancer therapy resistance through WNT16B*3) Et resume af rapporten, som blev fuldstændigt ignorereret, blev trykt i  Biomedicine and Pharmocotherapy under titlen » Chemotherapy of Advanced Epithelial Cancer: a critical review.*4)» http://www.whale.to/cancer/chemo112.html *5)» http://www.naturalnews.com/037148_chemotherapy_stem_cells_regeneration.html» Lois F. Parada et. al.: “A restricted cell population propagates glioblastoma growth following chemotherapy”» G. Driessens, et al.:Defining the mode of tumour growth by clonal analysis *6)» http://link.springer.com/article/10.1007/s00520-015-2931-2*7)» Chemotherapy 5 year survival  *8) » Childhood Cancer Survivors have significant Chronic Disease

Se også:

» Den aktive patient